Vincze Feriék idei harmadik győzelme

A berobbanó nyári időben egy drámai és izgalmas Székesfehérvár Rallye-t láthattunk. Az ORB mezőnyében Ferenc Vincze – Bacigal Igor kettős a harmadik futamot is megnyerte, de csak az utolsó gyorsaságin tudták megfordítani az eredményt a második helyen végző Hadik András – Krisztián Kertész párossal szemeben.

Az ORC-ben a István Hevesi – Józsa Péter páros hihetetlen tempót produkált, sokszor az R5-ös autók orra alá is borsot törve. Nagy előnnyel nyertek.

A Peugeot 208 R2 Kupa újabb izgalmas futamon mutatta mennyire fontos részét képezik az ORB mezőnyének. A Gergő SzauerLászló Rácz páros ugyan nagy előnnyel nyert, végig kiélezett küzdelmet a Miklós CsomósAttila Nagy kettőssel. Ez az év róluk fog szólni.

A Rallye2-ben szoros volt végig a küzdelem, de a Neukirchner András – Pardi Kata páros most olyan tempót diktált, hogy nem volt esélye senkinek ellenük.

Öröm volt újra Székesfehérvárra látogatni, köszönjük, hogy ismét fogadták a rali mezőnyét. A MOL-Vidi Stadion mint szervizpark és díjátadó helyszín, növelte a verseny színvonalát, méltóan folytatva azt nívót, amit a szezon első két versenye bemutatott.

Gratulálok minden további győztesnek és minden célba érkezőnek!

Oláh Gyárfás
MNASZ Elnök

fotók: Hajóka SportFotóBitto ZsoltGajár Gyula

A berobbanó nyári időben egy drámai és izgalmas Székesfehérvár Rallye-t láthattunk. Az ORB mezőnyében Ferenc Vincze -…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2019. június 10., hétfő

autosport

Előző cikk

A promóter is autóba ül a Kia Platinum Rally Cup második hétvégéjén

Következő cikk

Vogel két hatodik hellyel gazdagodott