Itt az FIA ERC

Alig ért vissza magyar csapat az FIA Motorsport Games-ről, máris a hazai autósport idei legfontosabb eseményének, az FIA ERC magyarországi versenyének sajtótájékoztatójára voltam hivatalos

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is kiemelte az MNASZ és személyem elmúlt négy évben elvégzett munkáját, melyet ezúton is köszönök a munkatársaim nevében! Nyíregyházára előbb a ralit hoztuk el, idén pedig Európa legjobbjai is csatlakoznak a hazai mezőnyhöz.

Idén visszatér az Európa-bajnokság Magyarországra, sőt jövőre is mi vagyunk a szezonzáró helyszín, de nem szabad hátradőlnünk. A feladatot elkezdtük, de nem fejeztük be, a legmagasabb színvonalon, a legnagyobb alázattal kell tovább dolgoznunk azért, hogy a Rally Hungary méltó helyszíne legyen évről évre az ERC szezonzáró hétvégéjének.

Nagyon fontos számomra, hogy azok a magyar versenyzők, akik az elmúlt években készültek arra, hogy betartom az ígéretemet, és Magyarország Rali EB-t rendez, most megmutathatják, hogy igenis a rali elitjéhez tartoznak és méltóan képviselik hazánkat.

Sok sikert kívánok a versenyzőinknek, a kilátogatóknak pedig jó szurkolást!

Hajrá Magyarok, Hajrá Rally Hungary!

Oláh Gyárfás
MNASZ elnök

#fiaerc #rallyhungary #Nyíregyháza

Alig ért vissza magyar csapat az FIA Motorsport Games-ről, máris a hazai autósport idei legfontosabb eseményének, az FIA…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2019. november 5., kedd

autosport

Read Previous

Janovich Roland – Csáthy Miklós páros nyerte az Orfű-i Rallye3 futamot

Read Next

Bitto Zsolt képei az Orfű-i Rallye3 futamról