A lengyel Maluszynski-házaspár vezet a gyári Minivel a nyirádi szezonzárón

A Raid of the Champions eddigi szakaszain hatalmas csata dúl valamennyi kategóriájában, míg a Dacia Duster ELF Kupa eddig nagy sikert aratott Nyirádon

A mindent eldöntő vasárnap előtt szinte valamennyi kategóriában nyílt még a csata a végső győzelemért a november 8-10. között a Nyirádi Motorsport Centrum környékén rendezett Raid of the Champions versenye. Az előzetes latolgatások alapján az abszolút győzelemre esélyes gyár Mini biztos előnnyel várja a zárónap három szakaszát.

November második hétvégéjén, 8-a és 10-e között végleg kiderül, hogy az idei tereprali bajnokságban ki lesz 2019 legjobbja az autósok kategóriáján kívül – Miroslav Zapletal már korábban megszerezte az abszolút első helyet – a kamion, a side by side, a motoros és quados mezőnyben. A verseny két napja után az esélyesnek tartott versenyzők állnak a kategóriák összetettjének élmezőnyben, ugyanakkor több magyar versenyző – az autósok között a főszervezője, Garamvölgyi Zoltán Takács Antallal az oldalán, valamint a motoros bajnoki címvédő, Kárpáti Péter – sajnos elbúcsúzott a további küzdelmektől az összesen 315 kilométeres viadalon.

A cikk folytatása »

autosport

Read Previous

Elkezdődött a Rallycross VB szezonzáró futama

Read Next

Büszke vagyok a Gokart Szlalom párosunkra