Kezdődjön a jövő!

A hétvégén rendezték az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág 2019-es Országos Bajnokságának a díjátadó gáláját, melyen a Gender Racing Team versenyzői és csapata is számos elismerésben részesülhetett.

Egy év végi díjkiosztó gála, mindig egy kis összefoglalása, egy kis visszaidézése is az elmúlt versenyévadnak. Az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágában az év végén a bajnoki címekért és helyezésekért járó díjak, serlegek hagyományosan nagyon szépek és impozánsak! Ám a versenyzőknek, a csapatoknak nem a serlegek anyagában lévő fém és műanyag az igazi megfizethetetlen érték! Hanem az, hogy amikor a polcon ránéznek egy-egy díjra akkor felidéződnek azok az élmények, izgalmak, melyek ahhoz a versenyhez, ahhoz a bajnoki évadhoz kötődnek melyen azt elnyerték! Na meg nem utolsósorban eszükbe juthatnak róla azok az emberek, csapattagok, sporttársak, akikkel közösen azt az eredményt elérték! Ezek az emlékek és képek örökre ott lesznek a legjobb és legmegbízhatóbb adat tároló „felhőben” a sporttársak emlékezetében.

2019-ben a Gender Racing Team versenyzői számára is bőven van mit feleleveníteni, amikor ránéznek a most kapott díjakra! Hefler Róbertnek eszébe juthat a második formaautós szezonjában megszerzett abszolút OB címe, az FIA CEZ Zóna Trófea Formula Renault Kupa bajnoki címe, Szabó Nikolasnak élete első formula autóban nyert bajnoki címe az MNASZ Formula Renault Kupában és egy szépen csillogó bronzérem a magyar bajnoki értékelésben, Szomszéd Lali pedig az MNASZ Formula Renault Kupa második helyéért folytatott küzdelmeket idézheti fel a serlegre pillantva.

Nem mellesleg versenyzőink egy nagyon kedves díszvendégtől vehették át a díjakat. Othmar Michl az Austro Hungarian Business Council elnöke régi elkötelezett rajongója és támogatója a technikai sportoknak.

A bajnoki tabellán elért eredményekért járókon kívül, több megtisztelő különdíjat is kapott a Gender Racing. Ismét a csapatnál maradt a Rookie of The Year, a hazai gyorsasági autósport év újonca díja melyet Szabó Nikolas vehetett át! Szomszéd Lali az év meglepetése díjat kapta meg az új versenykategóriában mutatott kiemelkedő szakmai fejlődéséért! Gender Tamás pedig a megtisztelő Jövő Csapata díjat vehette át az MNASZ Atós Gyorsasági Szakágának vezetőjétől. Ez egy kiemelkedően komoly elismerése a csapat szakmai fejlesztésébe, az eddigi eredmények elérésébe fektetett több mint tíz éves munkának és a jelenlegi csapatfelállásban rejlő komoly sportszakmai potenciálnak!

Ugyan még nincs itt az év vége, de akkor a megtisztelő elismerés okán is mostantól induljon a jövő! A jövő csapata a régi szeretettel vár minden autósport rajongót a 2020-as versenyévadban is a pályák mellé!   

autosport

Előző cikk

Motorsport Games 1. rész

Következő cikk

Legfontosabb FIA sorozatok jönnek el hozzánk