Bemutatta idei versenyautóját Vogel Adrienn

Az Orlen Team hivatalos évindító sajtótájékoztatóján mutatta be idei versenyautóját Vogel Adrienn. Az idén a rali-Eb négy futamán induló magyar versenyző R2-es Ford Fiestája nem akármilyen társaságban várta a leleplezést: Robert Kubica DTM-es BMW-je, valamint a PKN Orlen által szponzorált Forma-1-es Alfa Romeo is ott volt a varsói sajtóeseményen.

Az idei dizájn jelentősen különbözik a tavalyitól, a fekete-arany dominanciát fehér-piros színvilág váltotta Vogel versenyautóján.

“A cél az volt, hogy megtartsuk a lendületes arculatot, követve a fő támogató által preferált színeket. Elégedett vagyok a végeredménnyel, a fehér alapszínnek köszönhetően egyszerre elegáns és sportos az autó” – értékelte az új festést Vogel Adrienn.

A lengyelországi sajtóeseményen az autó leleplezése mellett bemutatták az Orlen Team tagjait is, akik között első magyarként Vogel Adrienn is szerepel.

“Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy azok között a nagyszerű versenyzők között lehetek, akiket az Orlen vagy annak leányvállalata, a Platinum támogat. Ez egy márkanagykövetséghez hasonló együttműködés, azzal a különbséggel, hogy nem nagykövetnek, hanem Orlen Team tagnak hívnak minket. A csapatban van természetesen Robert Kubica, Kuba Przygonski, a tereprali világkupa 2018-as győztese, valamint Bartosz Zmarzlik, vilgábajnok salakmotoros, és sok fiatal tehetség is” – nyilatkozta Vogel, aki egyedüli nő az Orlen Team motorsportos tagjai között.

autosport

Előző cikk

Tempó Magazin 2020 / Sport1 3. adás

Következő cikk

Kumrovec Rally a hétvégén