Elnökségi határozatok

Jelen helyzetben, ha nem is személyesen, csak online, de az elnökség továbbra is folyamatosan dolgozik, hogy minél előbb visszatérhessünk a megszokott kerékvágásba, amennyire csak lehetséges. A rendkívüli elnökségi ülésünkön az alábbi versenyzőket is érintő egyhangú döntések születtek:

A Terep-Rally Szakágban a csapatok többségi támogatásával Varga Imrét neveztük ki szakágvezetőnek, aki első lépéseként már megkezdte a szezonnyitó futam megszervezését.

Felfüggesztettük a licenc kérelmi pótdíjakat az idei évre.

Az MNASZ költségvetésén is tovább dolgozunk, csökkentéseket vezettünk be, hiszen nem titok, a járványhelyzet rendkívül rosszul hatott az autósportra, így a szövetségre is.

Kijelölésre kerültek a gokart, szlalom és drag szakágak első versenyeinek időpontjai, és a lebonyolításukhoz szükséges intézkedésekre is kitértünk.

Rendelkeztünk az új versenyek – rendezők felőli – bejelentési határidejéről. Az idei versenynaptárak elfogadása és közzététele 2020. június 1.

A járványra való tekintettel minden szakágban engedélyeztük az online szabályismereti vizsgák lehetőségét.

Az elnökség továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a versenyzőknek könnyítse a versenypályára való visszaérését.

https://mnasz.hu/…/do…/17/elnoksegi_hatarozatok_20200508.pdf

Jelen helyzetben, ha nem is személyesen, csak online, de az elnökség továbbra is folyamatosan dolgozik, hogy minél előbb…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2020. május 14., csütörtök

autosport

Read Previous

TCR Europe esports második forduló

Read Next

Újabb Nagy Dani győzelem a TCR Europe online bajnokságában