Remek hétvégével kezdett a Rallycross OB

Elrajtolt végre a Rallycross OB, vírus után végre versenypályára visszatérő rekordszámú nevezővel, új, innovatív kategóriával.

A rendezők ebben a helyzetben is fantasztikus munkát végeztek, kihozták Kakucsból a maximumot és nemzetközi szintű versenyt láthattunk. Szerencsémre személyesen élhettem át a covid időszak utáni újraindulást, beszélgettem a helyszínen a csapatokkal és a sportszakmával és vasárnap délután sok remek versenyzőnek adhattam át díjakat.

A top kategóriát, a Supercars-t Manfred Stohl az elektromos Ford Fiesta-val behúzta Kárai Tamás előtt, érdekes volt látni a két technológia küzdelmét. Az osztrák pilóta elismerően beszélt a magyar bajnokság színvonaláról, ami egy ilyen komoly múlttal bíró versenyzőtől nagy elismerés!

A Swift Hybrid RX Cup-ban Luigi visszatérése sikerült remekül, nagyot küzdött Turi Tomival. Juniorokra is büszke vagyok, sokan vannak, és remek futamokat produkáltak, de minden kategóriában izgalmas versenyeket láthattunk. Érdemes átböngészni az eredményeket: https://bit.ly/30a45Xs

Gratulálok mindenkinek, remek hétvége volt!

Oláh Gyárfás
MNASZ Elnök

fotók: Carventure – Autós Fotóblog * SpeedLight Photo Agency Kft. * Ferenc Zsiska * PiriRC Rally Fotó

Elrajtolt végre a Rallycross OB, vírus után végre versenypályára visszatérő rekordszámú nevezővel, új, innovatív…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2020. július 14., kedd

autosport

Read Previous

Tim Gábor visszatért és nyert

Read Next

Hadikék nyerték a Velenje Rallyt