35. Magyar Nagydíj. Gratulálok!

Túl vagyunk a 35. Magyar Nagydíjon, amit nem biztos, hogy a verseny izgalmai miatt, hanem a körülményei okán egy életre az emlékezetünkbe véshetünk. Sokan azt gondolják, hogy nézők nélkül könnyebb volt megrendezni egy F1-es futamot, de jelen körülmények között ez nem így van!

Számomra a verseny egyik csúcspontja volt az elmúlt években, hogy személyesen adhattam át díjakat a dobogósoknak, de ez most nem történhetett meg. Még sincs hiányérzetem!

Mert most nem a versenyzőknek szeretném átadni a serleget, hanem mindazoknak, akik azon dolgoztak, hogy ez a verseny megvalósulhasson. A pályamunkásoknak, a szervezőknek, az MNASZ munkatársainak, sportszakmának, akik maszkban, rendkívüli nehézségek mellett is maximális színvonalon dolgoztak. Külön köszönet a Hungaroringnek, Ostermannak, a Kormánynak, az ITM-nek, akik kitartottak az esemény megrendezése mellett, és megvalósulhatott a 35. Magyar Nagydíj. Nekik ajánlom a serleget!!

Jean Todt, az FIA elnöke, és az F1 management is egybehangzóan gratulált, hogy jelen körülmények között profi módon megrendeztük a hazai versenyt.

Ezúton köszönöm mindenkinek, aki bármely módon részt vett a verseny előkészületeiben és lebonyolításában!

Oláh Gyárfás
MNASZ Elnök

Túl vagyunk a 35. Magyar Nagydíjon, amit nem biztos, hogy a verseny izgalmai miatt, hanem a körülményei okán egy életre…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2020. július 20., hétfő

autosport

Read Previous

Dudás Gergő: Negyedik idő és defekt

Read Next

Salgó galéria Gajár Gyulától