Első Autósport Fesztivál Pécsett

Augusztus 29-én, szombaton Pécsett került sor az első Autósport Fesztiválra. A Fesztiválon több más nézőbarát rendezvény mellett szlalom versenyt is láthattunk. A versenyzők a Sopia-NET a KGÉP kupáért küzdöttek meg, melyet a Lauber Dezső Sportcsarnok környékén rendeztek. Talán kicsit kárpótolta ez környékbeli rally kedvelőit és versenyzőit az elmaradt Mecsek Rally után.
Sok néző előtt, remek hangulatú esemény volt, örömmel tettem eleget a rendező Keszthelyi Robi és Pardi Kata meghívásának, hisz már hiányzott Pécs és a környék autósport hangulata. Berényi Ákos szakágvezetővel közösen tárgyaltunk a helyi vezetőkkel a jövő évi Mecsek Rally rendezésről illetve sportbíróknak adtam át oklevelet, elismerve a Miskolc Rallyn végzett példaértékű munkájukat. Örömmel láttam több aktív ORB versenyző mellett a Ranga testvéreket is az eseményen. Köszönöm a rendezvény szervezőinek a nagyszerű eseményt, remélem lesz folytatása!

Oláh Gyárfás
MNASZ elnök

Képek a Rallyfans.hu oldalán: http://www.rallyfans.hu/sopia-net-szlalom-verseny-a-kgep-ku…

Augusztus 29-én, szombaton Pécsett került sor az első Autósport Fesztiválra. A Fesztiválon több más nézőbarát rendezvény…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2020. szeptember 2., szerda

autosport

Előző cikk

Vida Benedek – GOB és CEE élménybeszámoló

Következő cikk

Album az Eger Rally előtti tesztekről