Tassi dobogó, Zengős pontszerzés

Tassi Attila, miután az első versenyen a hatodik helyről kilökték, ma kitűnően versenyzett és megérdemelten állhatott dobogóra a harmadik helyen. Nagyon jó látni, hogy a fiatal magyar pilóta a rendkívül tapasztalt és nagy múltú csapattársaival nemhogy felveszi a versenyt, sokszor a leggyorsabb Hondás. Bízom benne, így folytatódik számára a szezon. Jelenleg a hetedik a bajnokságban.

A Zengő Motorsport élt a körülmények adta lehetőséggel, és magyar pilótái sikeresen célba hozták a Cuprákat, sok pontot szerezve. Tempójuk természetesen elmaradt a mezőnytől, de ezen a pályán nagyon fontos a tapasztalat, a mezőny többi tagjának több tucat, sőt akár több száz kör van már a kezében, míg Boldizs Bence és Kismarty-Lechner Gábor lényegében a versenyeken ismerkedtek a zöld pokollal, ráadásul rendkívül nehéz körülmények között. Elismerésem a sikeres szerepléshez.

A Cupra tempója ígéretes, mutatta ezt Azcona negyedik helye, így biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben a két magyar pilóta is jelentősen előre fog lépni, hisz számukra már jól ismert pálya következik.

Bízom benne, hogy a bajnokság szervezői és Hyundai közti feszültség alábbhagy és megoldást találnak a BOP körüli vitákra, így újra láthatjuk a mezőnyben Michelisz Norbertet is.

Oláh Gyárfás
MNASZ Elnök

Tassi Attila, miután az első versenyen a hatodik helyről kilökték, ma kitűnően versenyzett és megérdemelten állhatott…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2020. szeptember 26., szombat

autosport

Read Previous

Tassi Attila harmadik lett a WTCR második futamán

Read Next

Nagy Dániel a 11. az időmérésen