Slovakiaringen a WTCR és a Swift Cup Europe

Az FIA WTCR a közeli Slovakiaringre látogat el a hétvégén. Örömteli hír, hogy a mezőny újra teljes lesz, hisz Michelisz Norbiék újra a rajtrácson lesznek. Sajnos, a vírus második hulláma a szomszédos Szlovákiában is sok problémát okoz, így nézők nélkül rendezik meg a Világkupa harmadik fordulóját.

Tassi Attila az előkelő hetedik helyen várja a folytatást, remekül szerepelt a németországi hétvégén. A Zengő Motorsport pilótái, Boldizs Bence és Kismarty-Lechner Gábor is feliratkozott a ponttáblázatra, így elmondható, hogy mind a négy magyar versenyzőnek van már világkupa pontja. Bízom benne, hogy a szlovákiai fordulón már egy erősebb Hyundai-t láthatunk, és Michelisz Norbert újra a dobogós helyekért fog küzdeni.

A hétvége betétprogramja a Swift Cup Europe, melynek nemzetközi mezőnyében Tim Gábor vezeti a bajnokságot. A főként osztrák, lengyel és magyar pilótákkal futó márkakupának három versenye lesz a hétvégén, remélem sok magyar sikerrel.

Sok sikert kívánok minden magyar indulónak!

Hajrá Magyarok!

Oláh Gyárfás
MNASZ Elnök

FIA WTCR Swift Cup Europe SLOVAKIA RING – official site Michelisz Norbert Attila Tassi Zengő Motorsport Gabor Kismarty-Lechner “Kisma” Bence Boldizs Tim Gábor

Az FIA WTCR a közeli Slovakiaringre látogat el a hétvégén. Örömteli hír, hogy a mezőny újra teljes lesz, hisz Michelisz…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2020. október 6., kedd

autosport

Read Previous

Magyar kategória győzelem a Legenden

Read Next

Wirtmann: Letakarva várjuk a versenyt