Drámai küzdelem a Vértes Rally-n, Velenczei Ádámék nyertek

Az utolsó méterekig kiélezett küzdelmet láthattunk a hétvégén a Vértes Rally-n, az idei bajnokság negyedik futamán. A Velenczei Ádám – Szőke Tamás kettős a záró gyorsasági szakaszig üldözte a Turán Frigyes – Bagaméri László párost, és a verseny végén tudtak fordítani, az utolsó gyorson, és megnyerték a versenyt. A Hadik András – Kertész Krisztián a harmadik helyen érkezett 0,8mp lemaradással! Fantasztikus verseny volt, drámai végjátékkal, melyben a gumiválasztás hatalmas szerepet játszott!
Az ORC abszolútban az első körben még szoros volt az állás, de Rongits Attila – Hannus László végig vezetett, a verseny végére nem adott lehetőséget már az ellenfeleinek, nagy előnnyel nyertek. Összetett 9. helyezésük is mutatja, mekkora tempót mentek.
Az ORB kétkerék hajtásúak versenyét László Martin – Berendi Dávid kettős nyerte, a Peugeot 208 Kupa értékelését pedig a Hangodi Bendegúz – Patkó Gábor páros.
A Rally2-ben hat gyorsasági szakaszon feszült egymásnak a mezőny, a ifj.Fogarasi Attila – Toloczkó Péter páros végig vezetve nyerte a Vértes Rally-t.
A Historic értékelést Wirtmann Ferenc – Kerekes József kettős nyerte, magabiztos fölénnyel.

További kategória győztesek és eredmények:
https://hauserresults.hu/live/live.php?error=public&ev=155

Gratulálok mindenkinek, ez egy nagyon izgalmas futam volt.

Oláh Gyárfás
MNASZ Elnök

Fotók: Rally Szakági Bizottság

Az utolsó méterekig kiélezett küzdelmet láthattunk a hétvégén a Vértes Rally-n, az idei bajnokság negyedik futamán. A…

Közzétette: Oláh Gyárfás – 2020. október 12., hétfő

autosport

Read Previous

Nehéz WTCR forduló Szlovákiában

Read Next

Nagy Dániel Barcelona után az ötödik a bajnokságban