Super Racing Festival

A Super Racing Festival lebonyolításával a magyar sportszakma és a Hungaroring stábja ismét bebizonyította, hogy nehéz körülmények között is lehet rá számítani.
Bár mindenkit negatívan érintett, hogy a koronavírus-járvány miatt nem lehetett nézők előtt megrendezni a WTCR és Kamion Európa-bajnokság magyarországi fordulóját, az esemény így is sikeresnek tekinthető.

Az MNASZ sportbírói és sportszakmai stábja, valamint a Hungaroring munkatársai is jelesre vizsgáztak ezen a rendezvényen, ezt a nemzetközi szövetség, a FIA megfigyelőinek visszajelzései is megerősítették.

Természetesen mindannyiunk számára sokkal nagyobb élmény lett volna, ha Kiss Norbi a helyszínen lévő hazai szurkolókkal együtt is meg tudja ünnepelni a győzelmeket, de sajnos ebben megakadályozták a Hungaroringet a járvánnyal összefüggésben lévő előírások és ajánlások. De nem fogjuk elfelejteni azt amit vasárnap mutatott a második versenyen!

Úgy gondolom, hogy Zengő Zoltán ismét megtalált egy magyar tehetséget, Boldizs Bencét. Az autók beállításaival is jó úton járnak, ezt Azcona eredményei is mutatták, nem felejtettek el győzelemre is esélyes autót összerakni. Michelisz Norbi felzárkózásai a mezőny közepéről jól mutatták, most nem rajta múlik, hogy esélyese legyen a világkupának. Tassi Attila pedig stabil tagja az élmezőnynek, nem véletlenül áll mögötte a Honda csapata.

Gratulálok a pilótáknak, csapatoknak, a sportszakmának, sportbíróinknak a hétvégéhez!

Fotók: Hungaroring SpeedLight Photo Agency Kft.

Hungaroring FIA WTCR FIA European Truck Racing Championship Michelisz Norbert Attila Tassi Zengő Motorsport Bence Boldizs Gabor Kismarty-Lechner “Kisma” Kiss Norbi

https://www.facebook.com/olahgyarfas/posts/1275488706127116

autosport

Előző cikk

Marton dobogón, Kárai elődöntőben a spanyol hétvégén

Következő cikk

Zolderben ünnepelhetett Vizin Tamás