Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és eredményekben gazdag Új Évet!

Tisztelt Tagjaink, Tisztségviselőink, Munkatársaim, Autósport kedvelő és támogató Barátaim,

Egy évvel ezelőtt nem számítottunk arra, hogy néhány hónap elteltével rendkívüli, eddig ismeretlen kihívással kell megküzdenünk céljaink megvalósítása érdekében. A COVID-19 felborított minden megszokott mechanizmust. Be kellett látnunk, hogy a hétköznapi rutin nem elég, több kell. Új megoldásokkal győzhetjük le a vírus okozta nehézségeket, lehetetlen helyzeteket.

Szövetségünk vezetése folyamatosan, követve a kormányzati intézkedéseket, reagált a váratlan kihívásokra. Legfontosabb célkitűzésünk volt a újratervezett 2020. évi versenynaptárunk végrehajtása és szövetségünk pénzügyi egyensúlyának fenntartása.Tagjaink, rendezőink és versenyzőink áldozatos munkájának köszönhetően a versenyprogram többszöri módosításával színvonalas és jelentős sportértékű nemzeti és nemzetközi események részesei lehettünk a csonkának nevezhető versenyévadban.

Az előttünk álló ünnepi napok lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és feltöltődésre. Mindannyiunknak szüksége van a megújult erőre a ránk váró újrakezdés nehézségeinek leküzdésére. Ebben a munkában továbbra is számítunk Rátok és minden, az autósportot szerető honfitársunkra.

Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!

Oláh Gyárfás
MNASZ elnök

autosport

Előző cikk

Újabb díjjal ismerték el Vogel Adrienn teljesítményét

Következő cikk

Bitto Zsolt és Gajár Gyula képei a Kakucs Ring Kupa III. fordulójáról