Kiss Norbi nagyot ment Belgiumban

Két győzelem és bajnokság vezetése. Ha csak ennyit írok le Kiss Norbi belgiumi hétvégéjéről, akkor ez nagyon könnyűnek tűnik, de a Révész Racing versenyzőjének zolderi hétvégéje közel sem volt az.

Az első időmérést megnyerte, és magabiztos győzelmet szerzett az első futamon. A másodikon viszont a rajtrácson kapták meg az esőt a versenyzők, ami komoly bonyodalmakat okozott. Norbi kamionját lényegében lehámozták a vetélytársak és ugyan a 8. helyen ért célba, a kamion motorja oly mértékben sérült, hogy az éjszaka során motorcserére kényszerült a magyar csapat.

Vasárnap újra megnyerte az időmérést, de ezúttal nem indulhatott az első helyről, mivel a parc ferme szabály megsértése miatt utolsó rajthelyre sorolták. Innen jött a magyar pilóta parádéja és feljött a negyedik helyre!

Az utolsó versenyen mutatta azt, ami miatt mondhatjuk, Norbi kiemelkedik a mezőnyből. Alig két kör alatt az ötödik helyről feljött az első helyre és innen már simán nyert.

Az elért eredményekkel már 14 pontos előnnyel vezeti a (FIA European Truck Racing Championship) Kamion Európa-bajnokságot.

Gratulálok!

Oláh Gyárfás
MNASZ Elnök

autosport

Read Previous

Geiger Mátéék nyertek Pécsen

Read Next

Szlovákiába látogatott az Autocross OB