Szabó Krisztián a Világbajnokság harmadik helyén várja a folytatást

Lettországban, Riga városának pályáján folytatódik a Rallycross Világbajnokság és az ERX1 Európa-bajnokság, ráadásul a dupla fordulóval, a szombat és a vasárnap külön-külön versenynek számít.

A világbajnoki mezőny sajnos az idei évre kisebb lett, lényegében minden induló eljut az elődöntőkig. De ez semmit nem von le a bajnokság színvonalából, hisz aki számít, szinte mind ott.

És Szabó Krisztián továbbra is őrzi a világbajnoki tabella harmadik helyét, igaz Johan Kristoffersson, többszörös világbajnok már csak egy pontra van, de a magyar pilóta még előtte van.

Nehéz lesz, de ha év végéig ki tud tartani, akkor megszerezné Magyarország első dobogós helyét a Rallycross Világbajnokságon! Bízom benne, szurkoljunk ezért!

A Rallycross EB ERX1-es mezőnyében a már megszokott magyar különítmény áll rajthoz. Lukács Kornél Csucsu, Kárai Tamás és Mózer Attila képviseli a magyar színeket. Ez a bajnokságuk harmadik fordulója, még bármi megtörténhet, szoros a pontállás. Szurkolok, hogy legalább egyikük a döntőbe jusson!

Sok sikert kívánok!

Oláh Gyárfás
MNASZ elnök

autosport

Read Previous

Herczigék kiestek az első szakaszon

Read Next

Szabó negyedik Lettországban