Újra a csúcson

A Rallye2-es értékelés abszolút első helyén végeztek a Taxi4 Székesfehérvár Rallye-n a Speed Technika régi-új Hondás versenyzői. A Neukirchner András – Pardi Kata duó karcmentes autót vezetett a sóstói MOL Aréna előtt felállított céldobogóra.

„A korábbi években és az idei évben is együtt dolgoztam a Speed Technika csapattal és eddig is tudtam róluk, hogy nagyon becsületesen végzik a dolgukat és most a felkészítés és a verseny során is nagyszerű munkát végeztek. Egy fantasztikus autót hoztak nekünk, amivel meg tudtuk nyerni a székesfehérvári versenyt és nagy lépést tettünk a célul kitűzött bajnoki cím megszerzése felé” – árulta el Neukirchner András.

A verseny alatt semmilyen technikai probléma nem hátráltatta a csapatot, csak fékbetétet kellett cserélniük a szervizben. Az utolsó szakaszon volt egy kétkerekes kaszkadőr manőverük, ami után rezonancia hallatszott a karosszériából, de ez is belefért, hogy a Rallye2-es értékelés abszolút első helyén vigyék be az autót.

„Az első szakaszon túl óvatosan mentünk és bezsákoltunk rengeteg hátrányt, majd gyorsról gyorsra dolgoztuk le, míg végül az első helyen találtuk magunkat. Minden adta magát, tökéletes volt az autó és nagy boldogságot szereztünk a csapat számára. A célban pezsgővel meglocsoltam Tamást, hiszen sokat tett hozzá a sikerünkhöz. Ez a győzelem az Ő érdeme is, ami már nagyon kijárt neki” – zárta a beszélgetést András.

A folytatásban András Veszprémben a saját autójával indul, mert a kőkemény murvás verseny nem volt tervezve a csapat számára, így nincs hozzá murva szett.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Well Done St. Moritz Termelő Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., Nk-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, Gulf Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Sólyom Truck Kft., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft.

autosport

Előző cikk

Dobogón végzett a Citroën C3 R5-tel a Velenczei-Zsiros duó!

Következő cikk

Nem kímélte őket a technika