Boszorkányüldözés

Egy 18 kilométeren át tartó szervo probléma miatt nem jött össze a kitűzött cél az LPWMSport párosának, a Lovász Pál – Répás Zoltán duónak, hogy ott legyenek a legjobb tízben a 2020-as Eger Rallyn.

A srácok versenyen jól kezdődött, a tizedik helyen zárták az első 23 kilométeres Pétervásári elágazás – Sirok szakaszt, majd a folytatásban ugyanez várt rájuk még egyszer sötétben.

„Körülbelül a második szakasz ötödik kilométerénél elment a kormányszervó és így teljesítettük a szakaszt, amivel bezsebeltünk két és fél perc hátrányt. Még a szakasz előtt gumimelegítés közben mondtam Zolinak, milyen nehéz lenne ezt szervo nélkül” – mondta az első nap után Lovász Pál.

Tudták, a jó eredmény ennek a hibának köszönhetően elment és a vasárnapot kicsit a maguk, kicsit pedig a nézők szórakoztatásának szánták. Természetesen azért az órát is figyelték és voltak jó részeredményeik.

„Vasárnap voltak kisebb technikai problémáink, amik már korábbi versenyeken is jelentkeztek. A gyorsasági szakaszok vége felé nem volt rendes víznyomás, ezért gyengébbnek éreztük a kocsit, bár végig ott autóztunk a top tízes idők körül. Összességében kicsit csalódott vagyok, hiszen ha nincs a szombat esti technikai problémánk, elérhettük volna a célunkat” – tette hozzá Lovász Pál.

A csapat beugrós navigátora Répás Zoltán jól teljesített, a kezdetektől jó összhangban tudott együtt dolgozni Pállal.

„Nagyon jól éreztem magam a csapattal az egész hétvégén, és jó volt Pállal is együtt dolgozni. Sok sikert kívánok a csapatnak a továbbiakban, illetve Tamásnak a születendő gyermekéhez” – tett hozzá Répás Zoltán.

Partnereink: B Euro Car Kft. – BCTC – BUS-CAR-TRUCK CENTER Kft. – ISUZU BUS HUNGARY Kft. – KF Mini Bus Kft., EXPERT Lajta, HUNNOID, Kaláka Pincészet.

autosport

Előző cikk

Légüres térben

Következő cikk

Át kell állnunk fejben