A nézőkről szólt

Nyolc autós csapattal érkezett az I. ZEG Rally Show-ra a PSZA Motorsport csapata, akik számára ténylegesen a látvány számított csak a hétvégén.

„Erősen ajánlott volt számunkra az I. ZEG Rally Show-n való részvétel, hiszen rendezői oldalról van egy-két barátunk, ezért nem is volt kérdés, hogy mi részt veszünk rajta. A rally visszahozása a nyugati régióba iszonyatosan jó kezdeményezés, a rendezés is pörgős volt, minden flottul ment, a pályák zseniálisak voltak, ahogyan a kilátogató nézők is, akik előtt fantasztikus élmény volt menni. Kulturált volt a szervizpark is, tényleg egy negatív kritikát sem tudok mondani a rendezvényre” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád, aki a csapatkoordináció mellé még megkapta az Interpasszív Kft. támogatásával szerzett legújabb autójukat, a Rally3-as Fordot is. „Első körben úgy volt, hogy Arnie és én indulok, de a csapatunkból nagyon sok embernek megtetszett a kezdeményezés. Trabanttól a Ladáig, az R2-es autókon át a Rally3-as kocsiig mindent megmutattunk a kilátogató nézőknek. Rám esett a választás, hogy a legújabb szerzeményünket, a Rally3-as Fiestát terelgessem. Nem volt könnyű feladat az összkerekes autóval látványosan menni, de elkövettem mindent. Az örömködés mellett az volt a célunk, hogy minél több beállítást ki tudjunk próbálni, hiszen szeretnénk jól felkészülni az első bérlőnkre.”

Arnie szórakoztatta a közönséget, hat darab murva gumit sikerült elfüstölnie, ami szinte minden videóban látszódott. Az R2-es autók tekintetében a PSZA kibérelte a dobogót, de a többi versenyzőjük sem szégyenkezhet, hiszen legtöbben a saját maguk és a nézők szórakoztatására érkeztek a rendezvényre.

„Azt gondolom, nagy dolog, hogy a rally-sokat beengedték a Zala ZONE területére, mert oda civilként nagyon nehéz még bejutni. Ha jövőre a szervezők hasonlóban gondolkodnak, mi biztosan ott leszünk. Most már az újabb bevetésre készülünk, hiszen hétvégén visszatér a rally körforgásába az Oroszlány Rally, ahová hat autóval érkezünk” – zárta a beszélgetést Szabó Árpád.

Köszönjük a támogatóinknak: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Fornád Trans Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., Konor System Kft., Handball Family Bt., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., Fúzió Elektrotechnika Kft., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., Eurokardán Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., BPracing.hu, Interpasszív Kft., Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program

autosport

Előző cikk

Budapesten folytatódott a Szlalom OB

Következő cikk

Tim Gábor nyert szombaton