Két győzelemmel zárt a Zengő Motorsport

A Zengő Motorsport dupla győzelemmel zárta a 2021-es FIA WTCR Túraautó Világkupa szezont. Az első versenyen a spanyol pilótájuk, Mikel Azcona nyert, a második futamon Rob Huff hozta a győzelmet. A Zengő Motorsportnak köszönhetően mindkét futam dobogóján elhangzott a magyar himnusz!

Mindkét versenyen a mezőny hátsó traktusából induló Tassi Attila volt a legsikeresebb magyar pilóta. Az első versenyen a hetedik helyre jött előre, a második futamon pedig közel volt a dobogóhoz, a negyedik lett. A második futam végeredménye még nem végleges, így lehet, hogy utólag a dobogóra is felállhat majd a Honda versenyzője. Sok pontot gyűjtött, a bajnokságot a 14. helyen zárta.

Michelisz Norbert számára nem sikerült jól az oroszországi hétvége. Az első futamon a 12. helyen intették le, a második versenyen a nyolcadik lett. A bajnoki tabellán a nyolcadik helyen végzett 2021-ben.

A Zengő Motorsport magyar pilótája Boldizs Bence az első futamon a 17. lett, a második versenyen sajnos egy nagy baleset következtében kiesett. A bajnokságban a 20. lett.

Az első verseny végeredménye:https://bit.ly/3HZ1eFW

Második verseny végeredménye:https://bit.ly/3nX8LNE

autosport

Read Previous

Nem jutottak be a magyarok a döntőbe

Read Next

Klauszék nagy előnnyel nyerték a Mikulás Rally-t