Fantasztikus évzáró

Fél évvel ezelőtt a Mecsek Rallye-n versenyzett utoljára a Solid Racing Team versenyzője Gyenes András, aki a Szilveszter Rallye-n visszatérve közel állt, hogy megnyerje kategóriáját, de végül csak a harmadik helyen zárt.


„Kicsit felemás évet teljesítettünk, aminek két oka van. A navigátoromnak, Leventének gerincsérve lett, a másik pedig, hogy egymás után kétszer ment tönkre a versenyautóm motorja” – kezdte a beszélgetést Gyenes András, majd hozzátette. „Új motorépítőt kellett keresnem, de megérte várni erre a motorra, mert hibátlanul működött a Szilveszter Rallye-n. Mivel Levente még nem ülhetett autóba, ezért új ideiglenes navigátort is kellett szereznem, így esett a választás Zágon Kristófra. Most mentünk együtt másodszor, kiváló munkát végzett, nagyon jó volt együtt dolgozni vele.”


A páros a Szilveszter Rally fél távjánál a Historic mezőny éléről várta a folytatást, András elmondása alapján ehhez az is kellett, hogy a legnagyobb cseh ellenfelük technikai hibával küzdjön.


„Minden elismerésem Blahout Milan számára, nagyon jól versenyzett, jó volt ellene menni. Fél távnál még mi vezettünk, de onnantól folyamatosan jött felfelé, végül lecsúsztunk a harmadik helyre, de fél év kihagyás után ez is egy nagyon jó eredmény számunkra. Az autónk és a csapatunk is hibátlan volt, ezúton is köszönjük a Solid Racing Team fantasztikus segítségét, profi kiszolgálást kaptunk a verseny mindhárom napjában” – tette hozzá András.


A folytatásban a csapat továbbra is a Historic Országos Bajnokságra koncentrál, 2022-ben szeretnének egy teljes évadot végig csinálni, a már megszokott felállásban.


A csapat együttműködő partnerei: Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., Suzuki Barta., Labnet Hungary Kft., Koós-Wéber Kft., VPT – Caravan / Hymer – Magyarország., B.B. TEAM, S.R.O., Tower-Tech Kft.

autosport

Előző cikk

A Szilveszter Rallyval zárult 2021

Következő cikk

Otthon zárták le az évet