Lányok napja az MNASZ-ben

Az MNASZ Női bizottsága is csatlakozik a „Lányok napja” nemzetközi kezdeményezéshez, ami tulajdonképpen egy pályaorientációs nyílt nap középiskolás lányok számára.

Szeretettel várjuk a 14 év feletti lányokat április 30-án 13 órától az Magyar Sportok Házába (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), ahol a fiatalok megismerhetik, milyen lehetőségek vannak a versenyzés, tisztségviselői megbízás, versenyrendezés, újságírói, sportbírói, csapatvezetői, versenyrendezői vagy éppen szövetségi munka terén az autósportban.

Bemutatjuk azokat a lányokat, hölgyeket, akiket a benzingőz már elvarázsolt! A délután folyamán Michelisz Norbival, a WTCR sorozat sztárjával lehet találkozni és közös fotót készíteni!

Aki naprakész az autósportból és nem áll messze tőle a közlekedésbiztonság és környezettudatos közlekedés témája, netán ismeri az FIA aranyszabályait, megnyerheti a Hungaroring által felajánlott fődíjat is!

A programról részletek és regisztráció itt: http://lanyoknapja.hu/program-reszletek/?pid=717
A Lányok napjáról általában itt: http://lanyoknapja.hu/

#nokazautosportban #fiamwim #legyentiedaversenypalya #FIAGoldenrules #FIAaranyszabalyok #Greenguide #Hungaroring #Tanpalya #lanyoknapja

autosport

Előző cikk

Egyedül nőként a férfiak között – pályán is megkezdődik a szezon Vogel Adrienn számára

Következő cikk

Ferjáncz Attila megemlékezés csütörtökön