Az idei legjobb eredményük

Az ORB abszolút hetedik helyén zárta az 53. Mecsek Rallye-t a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó, akik az idei legjobb eredményüket érték el.

A verseny csütörtöki napján özönvíz zúdult Pécsre és környékére és itt dőlt el, hogy mindenki nagyon nehéz versenyre számíthat a hétvégén. A csapat okosan taktikázott, nem mentek egyből fejjel a falnak.

„A prológon látványos autózással melegítettünk a hétvégére, mert az itt meg szerzett idő nem számít bele a versenybe. Meg amúgy is a nézőket is ki kell szolgálni” – kezdete a beszélgetést Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Az első Trefort pusztai gyorsaságin puhatolóztunk, hogy mennyire nehezek a körülmények, ez meg is látszott az időnkön. A következő Pécsváradon már sokkal koncentráltabban mentünk neki és nagyon jól tudtunk alkalmazkodni a sáros, néhol nedves, vagy vizes és száraz körülményekhez is.”

Zoli és Annamari ezen a szakaszon egy ötödik időt autózott, majd belőtték magukat az abszolút hatodik helyre, ami a nap végéig kitartott számukra.

„Nagyon élveztük a verseny pénteki napját és ez az időeredményeinken is meglátszódott, pedig a körülmények nagyon nehezek voltak” – tette hozzá dr. Kovács Annamária.

A helyezés tekintetében nagyon izgatottan futottak neki a verseny zárónapjának, de sajnos egy rossz abroncsválasztás megnehezítette a versenyüket, mert nem tudtak úgy autózni, ahogyan szerettek volna.

„Hibáztunk, rossz gumit raktunk fel szombat reggel, amivel elveszítettük a pénteken megszerzett nagyszerű eredményünket. Ennek ellenére nem vagyunk csalódottak, hiszen az ORB abszolút hetedik helye is egy nagyon jó eredmény, nekünk pedig ez idén a legjobb. Készülünk Nyíregyházára, már nagyon várjuk, hogy az EB mezőnyben megméretessük magunkat” – zárta a beszélgetést Lencse Zoltán.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., NK-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Evocool.

autosport

Előző cikk

Vezető helyről búcsúztak

Következő cikk

Walter Csabáék második helyen